Ο «κοριός» του δημαρχείου – Όλα όσα συμβαίνουν στους δήμους της Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερα δημοφιλής αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΚΕΔΕ ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Αναστασιάδης ο οποίος μπορεί να μην κατάφερε να επανεκλεγεί δήμαρχος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, διατηρεί φιλίες χρόνων με αυτοδιοικητικούς από όλη την Ελλάδα. Ο κ. Αναστασιάδης στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τους καλούς του φίλους, δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου και αντιδήμαρχο δήμου Θεσσαλονίκης Μ. Κυριζίδη καθώς επίσης τους δημάρχους Σερρών και Κατερίνης Χρυσάφη και Κουκοδήμο, αντίστοιχα.

Τρίτη και φαρμακερή για το δημοτικό συμβούλιο Χαλκηδόνας. Κανονικά πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά από δύο αναβολές λόγω μη απαρτίας. Τα μέλη της αντιπολίτευσης απείχαν στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις διαμαρτυρόμενα για την έλλειψη συνεργασίας με τη διοίκηση του δήμου. Ωστόσο, στη χθεσινή συνεδρίαση η παρουσία τους ήταν απαραίτητη καθώς μια τρίτη συνεχόμενη απουσία μπορεί να σήμανε και μια ενδεχόμενη διαγραφή τους.

Στο δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Πέμπτης αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» στο δήμο Ωραιοκάστρου, Χρήστος Τερζής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τερζής ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής μετά την παραίτηση του πρώην δημάρχου Αστέριου Γαβότση εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τις κινήσεις των υπολοίπων μελών της παράταξης και έχει δηλώσει ότι στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή του.

No Comments Yet

Comments are closed