Ο «κοριός» του δημαρχείου

Γράφει η «Τσούχτρα»

Χθες πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου Βόλβης, Δημήτρη Στοίτσα ο οποίος αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Νανάκο και να διεκδικήσουν από κοινού την καρέκλα του δημάρχου. Όπως μάλιστα αναφέρουν: Ενώνουμε δυνάμεις την ώρα που άλλοι διχάζουν. 9 χρόνια στασιμότητα ήταν αρκετά και επίπονα. Τώρα αλλάζουμε!».

Αληθεύει ότι ο υπουργός, Σωκράτης Φάμελλος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δήμο Θέρμης καθώς κρίθηκε ανεπιθύμητος λόγω της στάσης του στη Συμφωνία των Πρεσπών;

Δεν χάνει αγώνα της αγαπημένης του ομάδας ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Νεάπολης Συκεών, Αντώνης Σαουλίδης, ο οποίος συχνά πυκνά παρακολουθεί αγώνες στο γήπεδο της Τούμπας. Βέβαια, ο χώρος του γηπέδου δεν είναι ο μοναδικός αγαπημένος του χώρος καθώς ο κ. Σαουλίδης δεν χάνει ευκαιρία να απολαύσει ποντιακούς χορούς και τραγούδια σε εκδηλώσεις τόσο του συλλόγου του οποίου είναι πρόεδρος, όσο και άλλων ποντιακών συλλόγων! Συνοδός του πολλές φορές σε όλα αυτά ο μικρός του γιος που παρακολουθεί μαθήματα νταουλιού!

Ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι, Δημήτρης Λαζαρίδης θα είναι ένας από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου στο δήμο Δέλτα. Όπως έμαθα ο κ. Λαζαρίδης έχει πει το ναι στον κ. Διαμαντόπουλο ο οποίος την ερχόμενη Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι στο «Ανφάν Γκατέ» θα παρουσιάσει το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του. Η επιλογή του χώρου δεν είναι τυχαία καθώς ιδιοκτήτης του εστιατορίου όπου θα γίνει η παρουσίαση είναι το στέλεχος του Ποταμιού, Νίκος Νυφούδης με τον οποίο ο κ. Διαμαντόπουλος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Σήμερα στην αίθουσα «Κορώνεια» ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά της για τον δήμο Λαγκαδά η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Νίκη Ανδρεάδου. Το όνομα του συνδυασμού της «Πολίτες με Όραμα». Τη μεθεπόμενη Κυριακή 24 Φεβρουαρίου σειρά παίρνει ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Αναστασιάδης ο οποίος θα ανακοινώσει την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο.

No Comments Yet

Comments are closed