Ο… κοριός του δημαρχείου

Γράφει η «Τσούχτρα»

Όλα όσα γίνονται στα επιτελεία των υποψηφίων

Σε κοινό τραπέζι βρέθηκαν σήμερα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Νεάπολης Συκεών, Δημήτρης Ζιγκερίδης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Χατζησάββα, Μιχάλης Πάππου και ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Λάζαρος Ωραιόπουλος. Τα γέλια και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν ενώ ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης ανάρτησε και σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook!

Να και μια είδηση γύρω από τις επερχόμενες περιφερειακές, εκλογές που πραγματικά αποτελεί έκπληξη. Ο Σίμος Κουπελόγλου ο οποίος είχε κατέβει με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ξεπερνώντας το 2014 τους 3.000 σταυρούς, ανακοίνωσε χθες, μέσα από τα social media, ότι δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Θοδωρή Μητράκα, του οποίου την υποψηφιότητα ανακοίνωσε χθες ο περιφερειάρχης.

Από νωρίς άνοιξε τα προεκλογικά του γραφεία ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός σε κεντρικά σημεία του Ευόσμου και του Ελευθέριου Κορδελιού, από όπου καθημερινά περνάνε δεκάδες κόσμου. Ο σημερινός δήμαρχος, Πέτρος Σούλας έχει ήδη στήσει το προεκλογικό του γραφείο πλησίον του δημαρχείου Ευόσμου ενώ ο Κλεάνθης Μανδαλιανός έστησε το στρατηγείο του στον πεζόδρομο του Κορδελιού.

Μήλον της έριδος τοπική σύμβουλος περιφερειακού δήμου της Θεσσαλονίκης, η οποία έχει δεχθεί πρόταση να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του σημερινού δημάρχου της περιοχής αλλά και πρόταση να μετρήσει τις δυνάμεις της στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας . Η ίδια φέρεται να κλίνει προς τον δήμο χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της και στην περιφέρεια.

No Comments Yet

Comments are closed