Ο χαμός με τις δημοσκοπήσεις, οι κακές παρέες του δημάρχου, το νέο όνομα για την NΔ Θεσσαλονίκης και το άγχος των βουλευτών

Γράφει ο «Φωτογράφος» 

 • Ακόμα να μαζέψουμε τα κομμάτια μας από το τριήμερο που ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ. Φαγητά, ποτά, καφέδες με το κέντρο της πόλης να έχει την τιμητική του καθώς όλα τα μαγαζιά ήταν ασφυκτικά γεμάτα. Πηγαδάκια παντού και μια ωραία ατμόσφαιρα γενικά. Τα της έκθεσης τα είπαμε, τα γράψαμε και φυσικά όλα τα replica site μας αντέγραψαν… Οπότε πήγαμε καλά και σε αυτό το πεδίο..
 • Τώρα φυσικά έχουμε τα πιο ωραία μπροστά μας αφού είναι το must των ημερών οι δημοσκοπήσεις, η ονοματολογία και οι ανασχηματισμοί στην πόλη μας και κυρίως πολλά πρόσωπα γραφικότητας και κομπλεξισμού… για να δούμε τι θα δούμε…
 • Φωτιά έχουν πάρει οι βουλευτές της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και τα γραφεία τους λόγω της αίσθησης εκλογών , αν και κάτι τέτοιο όπως έχει πει ξεκάθαρα ο πρωθυπουργός δεν θα γίνει  και θυμήθηκαν πρόσωπα και τα κινητά τους τηλέφωνα να τα απαντάνε. Βλέπω σταμάτησαν οι βόλτες στο Κολωνάκι στην Αθήνα και πλέον τους βλέπεις περισσότερο στην Θεσσαλονίκη. Παραδείγματα πολλά όχι μόνο ένα.
 • Φωτιά έχουν πάρει και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που ο ένας μετά τον άλλον πηγαίνουν για να δουν που βρίσκονται και συνέχεια παίρνουν άλλα αποτελέσματα. Στο σύνολο όλων των δημοσκοπήσεων στην Α Θεσσαλονίκης μετράνε 5 ονόματα και πλέον προστέθηκε και ακόμα ένα
 • Τα ονόματα γνωστά για αυτό θα σας τα πούμε πιο κάτω τι έγινε στις 2 τελευταίες που μετρήθηκαν πάλι οι γνωστοί αλλά και καινούργιοι παίκτες. Το ενδιαφέρον όλων έχει πέσει στην Πατουλίδου, Σπυράκη, Παπαμιμίκο, Εξαδάκτυλο, Χαριστέα και Παπαιωάννου. Εσχάτως έμαθα προστέθηκε και ο Γιώργος Καραγιάννης, αν και ο ίδιος έχει πολλές φορές τονίσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος.
 • Βλέπετε μετά την δίκαιη αναβάθμιση του Γιώργου Καραγιάννη όλοι τον θεωρούν ως νέα απειλή για να ανακατέψει την τράπουλα στην Α’ Θεσσαλονίκης. Βέβαια εγώ λέω αντί να βλέπουν αρκετοί από αυτούς τα του οίκου τους ασχολούνται με το τι γίνεται στην ονοματολογία…
 • Τώρα αν σήμερα είχαμε εκλογές και είχαμε όλα αυτά τα ονόματα από την λίστα που μετράνε με τα νέα πρόσωπα σαφές προβάδισμα έχει η Πατουλίδου και η Σπυράκη ενώ δυνατά φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά ο Παπαμιμίκος και η έκπληξη έρχεται από τον Χαριστέα, κυρίως λόγω Άρη.
 • Από τους παλιούς ενισχυμένος , ειδικά μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, ο Στράτος Σιμόπουλος ο οποίος έχει οργώσει τα δυτικά και είναι παρών σε όλη την πόλη καθώς και η Ράπτη. Σταθεροί Καλαφάτης και Γκιουλέκας. Δύσκολο παιχνίδι.
 • Από τους πολιτευτές κερδισμένος ο Γιάννης Παπαγεωργίου, που δεν ήταν πολιτευτής αλλά τον μετράνε συνεχώς, και τα πάει αρκετά καλά, όντας μια έκπληξη ομολογουμένως.  Συμπαθητικά είναι τα νούμερα και της Λατινοπούλου. Όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα σε ελεύθερη πτώση και μάλιστα σε αρκετούς εξ αυτών που εμφανίζονται ως εν δυνάμει  βουλευτές αναιμικά έως  μηδενικά τα ποσοστά.
 • Τι μας δείχνει όλο αυτό; Ότι στις προηγούμενες εκλογές αρκετοί έπιασαν ταβάνι και έρχεται η ώρα της αλλαγής…
 • Πάντως από το ψηφοδέλτιο δεν θα είναι υποψήφιοι έως σήμερα 4 συνολικά άντρες και γυναίκες. Μένει να το δούμε βέβαια και επίσημα αρχές Ιανουαρίου με τις παραιτήσεις από τις θέσεις ευθύνης που έχουν μερικοί.
 • Καιρός ήταν πάντως να μπουν δυνατά ονόματα στην Α Θεσσαλονίκης για να δούμε και κάτι διαφορετικό… Τώρα φυσικά και στην Β’ Θεσσαλονίκης έγινε δημοσκόπηση. Εκεί με πολύ μεγάλη διαφορά μπροστά είναι ο Θόδωρος Καράογλου. Και χτυπιούνται για την δεύτερη θέση Βαρτζόπουλος με Αναστασιάδη με τον γιατρό να ανεβαίνει συνέχεια. Εκεί τα πράγματα είναι γνωστά άλλωστε για την κατάταξη. Πάντως το ευχάριστο είναι ότι με ενημέρωσαν πως μετρήθηκε και η Κατερίνα Ζιούτα και πήγε συμπαθητικά όπως και ο Φάνης Παπάς..
 • Συνεχίζει και είναι φαβορί για την ενοποιημένη ΝΟΔΕ Α’ Θεσσαλονίκης ο Μητράκας και για την ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης ο Θωμάς Βράνος. Αν και κάποια ονόματα παίζουν και λένε ότι θα κατεβούν στην κόντρα.. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει.
 • Κρατήστε ένα όνομα .. Για πρόεδρο της Διοικούσας με διαφορετική δομή , ακούγεται ο Τάσος Εμμανουηλίδης .. Σοβαρή και μετρημένη επιλογή θα έλεγα..
 • Ισχύει ότι ο γιατρός έκανε δημοσκόπηση για τον Δήμο Καλαμαριάς και τα νούμερα είναι πολύ καλά; Λες να έχουμε κόντρα υποψηφιότητα εκεί στον δήμο; Έχουμε ακόμα δρόμο για να σας ενημερώσουμε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα.
 • Πάντως στον Δήμο Καλαμαριάς ο Δήμαρχος θα είναι καλό να πάρει αποστάσεις από κάποιες κακές παρέες που έχουμε μάθει ότι κάνει και τον γλύφουν πατόκορφα. Η γενική γραμματέας είναι έξυπνη και δυναμική και ευχόμαστε να τον προστατεύσει…
 • Ο κακός χαμός έχω μάθει ότι γίνεται στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης από τις επισκέψεις στην έκθεση τόσο στο περίπτερο όσο και στα πέριξ σχετικά με το ποιος ήθελε να φανεί πρόεδρος στην θέση του προέδρου.. Παιδιά πρόεδρο έχουμε αυτό να το ξέρετε .. και είναι παρών.
 • Στον Δήμο Θεσσαλονίκης εν αναμονή ανασχηματισμού… Ένας εξ αυτών με το παρατσούκλι Γουίνι κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, για να δούμε που θα κάτσει η μπίλια..
 • Αυτά για σήμερα…  Ραντεβού μέσα στην εβδομάδα , καθώς με τα παιδιά συμφωνήσαμε να εμφανίζομαι πλέον συχνότερα αφού το ζητήσατε και εσείς…
 • ΥΓ. Ο Γουίνι, όπως ακούω ότι τον φωνάζουν στην πιάτσα, μου είπαν ότι με βρίζει με μια παρεούλα μαζί… Αφου μπορουν να πουν έστω και αυτό, πάλι καλά.
 • ΥΓ2. Σωκράτη θα κατέβεις;
No Comments Yet

Comments are closed