ΝΔ: Πάνω από 150 γυναίκες στη Διοικούσα, παρουσία Σπηλιόπουλου – Τι αποφάσισαν ενόψει του 13ου Συνεδρίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διοικούσας Επιτροπής, συνάντηση της ομάδας γυναικών της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν περισσότερες από 150 γυναίκες.

Το συντονισμό της συνάντησης ανέλαβε η Δικηγόρος και Αναπληρώτρια Διευθύντρια κα. Ασπρούτσου παρουσία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Κου Σπηλιόπουλου. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν:

1. Η συμμετοχή των γυναικών στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Δ.Ε. με στόχο την προβολή του κυβερνητικού έργου, την καταγραφή, την ανάδειξη αλλά και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης και της κοινωνίας.
2. Ο προγραμματισμός σειράς εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα
3. Η συμμετοχή των γυναικών στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου 9:00π.μ.-13:00 μ.μ. με τη συνδρομή κινητής μονάδας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ σε χώρο που βρίσκεται απέναντι από τα γραφεία της Δ.Ε. και
4. Η οργάνωση της συμμετοχής των γυναικών της Θεσσαλονίκης στο προσεχές 13ο Συνέδριο της Ν.Δ. που θα πραγματοποιηθεί στις 29,30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

No Comments Yet

Comments are closed