Μία νεκρή στην Ευρυτανία – Επιχείρηση απεγκλωβισμού εκδρομέων στη Φθιώτιδα

Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο Γαρδίκι Φθιώτιδας για 50 περίπου άτομα που έχουν εγκλωβιστεί σε ξενοδοχείο της περιοχής, μετά από έντονη χιονόπτωση το βράδυ της Δευτέρας.

Το χιόνι έχει ξεπεράσει τους 70 πόντους σύμφωνα με το lamianow.gr και σύμφωνα με τον υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας Θανάση Καρακάντζα έχει επιστρατευθεί ειδικό μηχάνημα από τις… Άλπεις.

Γίνονται προσπάθειες προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος και να μπορέσουν οι 50 περίπου εκδρομείς που βρίσκονται στο χωριό -και διαμένουν στο ξενοδοχείο – να επιστρέψουν στους προορισμούς τους.

Αν δεν μπορέσει και το ειδικό μηχάνημα να απομακρύνει το χιόνι και να ανοίξει τον δρόμο θα επιστρατευθεί μπουλντόζα μιας και το χιόνι είναι αρκετά βαρύ.

Στην Ευρυτανία, μία γυναίκα 55 ετών έχασε τη ζωή της καθώς μετά από εγκλωβισμό της μαζί με άλλα τρία άτομα στο χιόνι και αφού το όχημά τους ακινητοποιήθηκε, αναγκάστηκαν να περπατήσουν έως το κατάλυμά τους τα ξημερώματα και μάλιστα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα η ίδια να χάσει τις αισθήσεις της και να υποκύψει στη συνέχεια. Σύμφωνα με το lamiareport.gr πιθανολογείται ότι η γυναίκα έπασχε από κάποιο πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζε και λόγω της έκθεσής της σε αντίξοες καιρικές συνθήκες έχασε τη ζωή της.

No Comments Yet

Comments are closed