Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στον Δήμο Καλαμαριάς

Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στον Δήμο Καλαμαριάς ανακοίνωσε η Τροχαία Θεσσαλονίκης για την Κυριακή 19 Μαΐου.

Η  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως η απαγόρευση αυτή γίνεται λόγω Αγώνα Δρόμου 10χλμ., Αγώνα Δρόμου 5χλμ. και Δρόμου Υγείας 5χλμ. Δυναμικού Βαδίσματος, Δρόμου
1 χλμ. Δημοτικών Σχολείων και Δρόμου Υγείας 1χλμ. Βαδίσματος Κ.Α.Π.Η. & Α.Μ.Ε.Α., με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ, ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ».
Πιο συγκεκριμένα ,από τις 08.00π.μ  δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από τις 09.30π.μ. η κυκλοφορία και στάση αυτών,στις παρακάτω οδούς – τμήματα οδών του Δήμου Καλαμαριάς: Χηλής, Νικ. Πλαστήρα, Θεμ. Σοφούλη, Αλ. Παπάγου, Μητρ.Χρυσάνθου, Θέτιδος, Κανάρη, Τήνου, Πολυβίου, Τυβεριουπόλεως, Στ. Λυκούδη, Αφροδίτης, Ολυμπιάδος, Ερυθραίας. Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
No Comments Yet

Comments are closed