Κασιδιάρης: Ενεργός σε social media, Youtube και μέσα από τη φυλακή! (φώτο, βίντεο)

Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού, αλλά παρ΄ όλα αυτά ενεργός στα social media και στο Youtube.

Το πρώην στέλεχος του ακροδεξιού μορφώματος που αποφάσισε να τραβήξει τον δικό του ξεχωριστό δρόμο εδώ και μήνες, ανεβάζει αρκετά συχνά στον λογαριασμό του στο Youtube ηχητικά μηνύματά, διάρκειας από 5 έως και 25 λεπτά, για διάφορα θέματα.

 Τα videos αυτά, ποστάρονται στον λογαριασμό του στο Twitter όπου ανεβαίνουν και άλλες αναρτήσεις, όπως αυτή για τα Φώτα, αλλά και τα γεγονότα στο Καπιτώλιο.

Οι κινήσεις του αυτές, όπως είναι λογικό, έφτασαν στους υπεύθυνους των φυλακών, οι οποίοι προχώρησαν σε έρευνα στο κελί του. Ωστόσο εκεί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο δελτίο ειδήσεών του ο ΑΝΤ1, δεν βρέθηκε κάτι σχετικό.

Στην ερώτηση αν όντως μπορεί κάποιος που είναι φυλακισμένος να τα κάνει αυτά, η απάντηση είναι ναι, καθώς δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός.

Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι πως όχι μόνο ο Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά και ο Νίκος Μιχαλολιάκος ακολουθεί την ίδια τακτική. Στόχος τους είναι να κρατήσουν… ζεστό το ακροδεξιό κοινό τους.

Μάλιστα, ειδικά από την Χρυσή Αυγή και τα εναπομείναντα στελέχη της, υπάρχει μία ανησυχητική δραστηριοποίηση το τελευταίο διάστημα.

No Comments Yet

Comments are closed