Καραμανλής: Αγουροξυπνημένος ο Μπουτάρης – Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις

Τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη για μετονομασία του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, προτείνοντας μάλιστα ως πιθανό νέο όνομα απο το σημερινό “Μακεδονία” το “Νίκος Γκάλης”, κλήθηκε να σχολιάσει ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «ο κ. Μπουτάρης θα ήταν αγουροξυπνημένος» όταν έκανε τις δηλώσεις για ενδεχόμενη αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου «Μακεδονία», κάνοντας λόγο για υπερβολή του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου σχολίασε πως “η πολιτική γύμνια και απομόνωσή οδηγεί στον αυτοεξευτελισμό. Είναι προσωπική επιλογή. Είναι όμως ανεπίτρεπτο ένας δημόσιος λειτουργός να καλύπτει την γύμνια του με το πέπλο της αυτοπροβολής με κάθε θυσία, ακόμα και αυτής των εθνικών συμφερόντων. Δεν εξηγείται αλλιώς το συνεχιζόμενο παραλήρημα ενός ανθρώπου-διαμορφωτή πολιτικών σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας. Ο κ. Μπουτάρης παραπαίει και είναι θλιβερό”.

Ο βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας τόνισε πως οτι και να συμβαίνει ο άνθρωπος αυτός που παριστάνει τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης έχει το δικαίωμα να ευτελίζει τον εαυτό του. Την πόλη, όμως, που εκπροσωπεί και όλους εμάς όχι! Τα παραληρήματά του έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Επιτέλους, εάν αυτός δεν ντρέπεται για όσα λέει και κάνει ντρεπόμαστε εμείς γι αυτόν που κατ’ ευφημισμόν αποκαλούμε Δήμαρχο Θεσσαλονίκης!”

No Comments Yet

Comments are closed