Κ. Κατσίκης: Η κυβέρνηση δεν έχει τη νομιμοποίηση να κάνει συμφωνία για το Σκοπιανό

Η κυβέρνηση δεν έχει τη νομιμοποίηση να κάνει συμφωνία για το Σκοπιανό, δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «ΘΕΜΑ 104,6″, ο κ. Κατσίκης χαρακτήρισε τη συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ «εθνική ήττα», ενώ παράλληλα έκανε λόγο για ένα «πολιτικό και εθνικό λάθος για να μην το πω εγκλημα», το οποίο συνάπτεται μεταξύ δύο πρωθυπουργών χωρίς κύρωση από τα δύο κοινοβούλια.

«Παραβιάζεται το άρθρο 24 του Συντάγματος γιατί αυτό αναφέρεται στην εθνική μας κληρονομιά που δεν μπορεί να γίνεται δώρο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ακόμη, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως με τη συμφωνία αυτή, ο Βορράς της Ελλάδας γίνεται νότια Μακεδονία, ενώ εκτίμησε πως «η συμφωνία δεν θα μπορέσει ποτέ να φτάσει στην τελική της φάση προκειμένου να υπάρξει επικύρωσή της από τη Βουλή», τονίζοντας πως οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.

Ο κ. Κατσίκης αρνήθηκε να τοποθετηθεί για το τι θα κάνει το κόμμα του σε περίπτωση που κατατεθεί πρόταση μομφής από την αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης απαντώντας στο σχετικό ερώτημα: «είχαμε μια πλειάδα νομοσχεδίων όπως αυτά για τα ομόφυλα ζευγάρια, την αποτέφρωση νεκρών κ.α. Αυτά ποιοι τα στήριξαν; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα στήριξαν. Αυτοί θα κάνουν τη μομφή;».

Καταλήγοντας, επισήμανε γι’ ακόμη μια φορά πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έγινε για να βγει η χώρα από τα μνημόνια και για να αντιμετωπιστεί η διαφθορά.

No Comments Yet

Comments are closed