Γιατί δεν ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ

Τα ψηφοδέλτια, μέσω των προτάσεων της ειδικής επιτροπής, σχεδόν σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε το Κίνημα Αλλαγής στο πλαίσιο της συνεδρίασης της ΚΕ του κόμματος. Απουσιάζει ωστόσο η Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες του MyPortal.gr αυτό συνδέεται με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ότι δεν έχει κλείσει το αν και που θα είναι υποψήφιος.

Πηγές από το ΚΙΝΑΛ λένε πως το επικρατέστερο σενάειο είναι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μην είναι στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης και είτε να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είτε να επιλέξει σε αυτές τις εκλογές να μην συμμετάσχει. Το θέμα είναι ακόμη ανοικτό και συζητείται μεταξύ του κ. Βενιζέλου και της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά.

Ένας ακόμη λόγος που δεν ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο Α’ Θεσσαλονίκης είναι και αν σε αυτό συμπεριληφθεί η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κατόπιν πρότασης της κας. Γεννηματά η οποία παράλληλα της διαμήνυσε πως δεν θα την συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ.

No Comments Yet

Comments are closed