Φ. Γεννηματά: Να παραιτηθεί από στοιχειώδη ευθιξία η Ρ. Δούρου

«Ύστερα από τις σημερινές διώξεις, η κυρία Δούρου οφείλει να παραιτηθεί» δήλωσε μετά τη σημερινή επίσκεψή της στο Μάτι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Εμείς δεν καταδικάζουμε κανέναν, αλλά έχει πολύ σημαντικά καθήκοντα, στα οποία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή να ανταποκριθεί. Και είναι στοιχειώδης ευθιξία απέναντι στη μνήμη των εκατό ανθρώπων, που έχασαν τη ζωή τους, να αναλάβει τις ευθύνες της επιτέλους. Ευθύνες, που τόσο η ίδια, όσο και ο κύριος Τσίπρας και η κυβέρνησή του προσπάθησαν με τόση αναλγησία να αποποιηθούν» υποστήριξε η κ. Γεννηματά.

Όπως είπε, η επίσκεψή της στην πληγείσα περιοχή ήταν προγραμματισμένη «εδώ και πάρα πολύ καιρό, γιατί θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν μείνει πίσω, προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να κλείσουν τις πληγές τους. Τα προβλήματα είναι πολλά. Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση προχωρούν όλα. Και όπως είχαμε δεσμευτεί, δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί ο αγώνας των ανθρώπων αυτών. Έχουν δικαίωμα να έχουν την πολιτεία στο πλευρό τους» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

No Comments Yet

Comments are closed