Επιστρέφει η “Μακεδονία” με τη συμμετοχή και Σαββίδη

Λίγο πριν την ΔΕΘ αναμένεται να κυκλοφορήσει ξανά στα περίπτερα, ως κυριακάτικο φύλλο, η ιστορική εφημερίδα “Μακεδονία” που από τον Οκτώβριο δεν κυκλοφορεί λόγω επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων που παρέμειναν για πολλούς μήνες απλήρωτοι.

Μέρος των εργαζομένων εξασφάλισαν το δικαίωμα χρήσης των τίτλων των δύο εφημερίδων της Θεσσαλονίκης («Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη») με αντάλλαγμα τμήμα των δεδουλευμένων που τους όφειλε η επιχείρηση και δημιούργησαν ΚΟΙΝΣΕΠ. Το εγχείρημα υποστηρίζουν οικονομικά 20 γνωστοί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος, μεταξύ των οποίων είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ο Ιβάν Σαββίδης.

Από τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 16 Ιουλίου εκλέχθηκε το 11μελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Βασίλης Τακάς, πρόεδρος
Μιχάλης Αλεξανδρίδης, εκτελεστικός αντιπρόεδρος, εκδότης, διευθυντής έκδοσης
Χασδάι Καπόν, αντιπρόεδρος
Λεωνίδας Φάκας, αντιπρόεδρος
Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, διευθύνων σύμβουλος
Μέλη: Γιάννης Μασούτης, πρόεδρος ΕΒΕΘ, Θανάσης Σαββάκης, πρόεδρος ΣΒΒΕ, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος ΣΕΒΕ, Γιώργος Μπίκας, πρόεδρος Επιμελητηρίου Ημαθίας, Παναγιώτης Μενεξόπουλος, γενικός γραμματέας ΕΒΕΘ, Σταύρος Κουμεντάκης, νομικός σύμβουλος

No Comments Yet

Comments are closed