Εξομολόγηση σοκ της Duffy- Οι μαύρες σελίδες της ζωής της

Μαύρες σελίδες της ζωής της από το παρελθόν θέλησε να μοιραστεί η διάσημη τραγουδίστρια Ντάφι, ανασύροντας με ανάρτησή της από τη μνήμη της ανατριχιαστικές στιγμές του παρελθόντος της. Η 35χρονη Ουαλή Σταρ ανέβασε τις λεπτομέρειες του παρελθόντος της σε μια εξιστορηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο λόγος που θέλησε να εξομολογηθεί κομμάτι της επώδυνης εμπειρίας της ήταν για να βοηθήσει άλλες γυναίκες που έχουν βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση. «Ήταν τα γενέθλιά μου. Με νάρκωσαν σε ένα εστιατόριο και στη συνέχεια ήμουν ναρκωμένη για τέσσερις εβδομάδες και ταξίδεψα σε μια ξένη χώρα.

Δεν θυμάμαι να μπαίνω στο αεροπλάνο και ανέκτησα τις αισθήσεις μου ενώ βρισκόμουν στο πίσω κάθισμα ενός κινούμενου οχήματος. Με έβαλαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και ο δράστης επέστρεψε και με βίασε. Θυμάμαι τον πόνο και την προσπάθεια να διατηρήσω τις αισθήσεις μου στο δωμάτιο αφού συνέβη.

Ήμουν κλεισμένη μαζί του στο ίδιο δωμάτια για μία ακόμη μέρα. Δεν με κοιτούσε, έπρεπε να περπατάω πίσω του, είχα μερική συνείδηση για το τι μου συνέβαινε αλλά ήμουν αποτραβηγμένη. Θα μπορούσε να με είχε ξεφορτωθεί», είπε η Ντάφι, προσθέτοντας πως δεν ξέρει πως είχε «το θάρρος να αντέξει εκείνες τις ημέρες», ενώ υποστήριξε πως ο βιαστής της έκανε «άρρωστες εξομολογήσεις πως ήθελε να με σκοτώσει».

Για να αναφέρει σε κάποιο άλλο σημείο της εξομολόγησής της: «Ζούμε σε έναν κόσμο που μας πληγώνει. Νομίζω ότι σε παρηγορεί να αισθάνεσαι λιγότερο ντροπιασμένη αν αισθάνέσαι μόνη. Δεν ντρέπομαι πια που κάτι με πλήγωσε βαθιά. Πιστεύω ότι αν μιλήσεις από την καρδιά σου, θα πάρεις απαντήσεις από άλλους.

Όσο σκοτεινή και αν είναι η ιστορία μου, μιλώ μέσα από την καρδιά μου για τη ζωή μου και για τις ζωές των άλλων, που έχουν υποφέρει όπως εγώ». Η Ντάφι αποκάλυψε πως κατάφερε τελικά να το σκάσει από τον απαγωγέα και βιαστή της χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το πώς συνέβη αυτή, προσθέτοντας πως δεν θυμάται για το πώς κατάφερε να φτάσει σπίτι της.

Υπογράμμισε επίσης ότι αρχικά φοβόταν να πάει στην αστυνομία, όμως τελικά είπε σε μία γυναίκα αστηνομικό τι είχε συμβεί, όταν κάποιος απείλησε να βγάλει προς τα έξω την ιστορία της Επιπλέον, ανέφερε μέσα από το κείμενο που έγραψε πως έφτασε πολύ κοντά στο να αυτοκτονήσει ενώ πέρασε σχεδόν 10 χρόνια εντελώς μόνη.

Αισθάνομαι πως μπορώ τώρα να αφήσω πίσω αυτή τη δεκαετία», σχολίασε, ενώ ευχαρίστησε και την ψυχολόγο της που τη βοήθησε να ξεπεράσει το τραύμα που τη σημάδευε.

No Comments Yet

Comments are closed