Δίκτυο Εργαζομένων ΟΤΑ: Η λογική του «εδώ εγώ διοικώ και κάνω ό,τι θέλω» φαίνεται ότι κυριαρχεί στον δήμαρχο Παύλου Μελά

δημαρχείο Παύλου Μελά, καταγγελίες

Για αυταρχισμό και αντιδημοκρατική πολιτική του δημάρχου Παύλου Μελά, Δημήτρη Δερμουρτζίδη, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο Εργαζομένων ΟΤΑ.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ο κ. Δεμουρτζίδης προβαίνει σε συνεχείς μετακινήσεις των συνδικαλιστών του δήμου, γιατί δεν στηρίζουν την πολιτική της δημοτικής αρχής.

«Δεν έχει τέλος ο αυταρχισμός και η αντιδημοκρατική πολιτική πρακτική συμπεριφορά του Δήμαρχου Παύλου Μελά κ. Δερμουρτζίδη Δημήτρη στελέχους της Ν. Δ. σε βάρος εργαζομένων συνδικαλιστών, γιατί αντιτίθενται στην πολιτική του» τονίζεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Η λογική του εδώ εγώ διοικώ και κάνω ότι θέλω φαίνεται ότι κυριαρχεί στο Δήμαρχο Παύλου Μελά και ορισμένους συνεργάτες του, αφού συνεχίζουν τον αυταρχισμό και την επίδειξη πυγμής της εξουσίας, σε βάρος εκλεγμένων συνδικαλιστών – Πρόεδρο, Γραμματέα του σωματείου αλλά και εργαζομένων, γιατί τόλμησαν, ως όφειλαν να αμφισβητήσουν την πολιτική της δημοτικής αρχής και να μην σιωπούν».

«Γελιούνται όμως, Δήμαρχος και συνεργάτες του που λειτουργούν στο συγκεκριμένο ζήτημα σαν να είναι τσιφλίκι τους η διοίκηση του Δήμου, εάν νομίζουν ότι θα επιβάλουν το νόμο της σιωπής και της συναίνεσης στην αντεργατική και εκδικητική πολιτική τους» συμπληρώνουν και η ανακοίνωση καταλήγει: «Καταγγέλλουμε τη αντιδημοκρατική αυταρχική πολιτική του Δημάρχου της Ν.Δ και της δημοτικής αρχής και τους καλούμαι να σταματήσουν τις διώξεις συνδικαλιστών και εργαζομένων του σωματείου του Δήμου Παύλου Μελά».

Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Παύλου Μελά: «Αυταρχικές και εκδικητικές μετακινήσεις μελών μας»

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου όπου γινόταν λόγος για τις αυταρχικές και εκδικητικές μετακινήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου.

«Η διοίκηση του Δήμου μας στην προσπάθειά της να αποδυναμώσει την επαφή του Σωματείου μας και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τους εργαζόμενους, μετακίνησε τον Πρόεδρο, την Γραμματέα του Δ.Σ και ενεργά μέλη του Σωματείου μας σε άλλες θέσεις», ανέφεραν.

Σύμφωνα με το σωματείο, «αυτή η κίνηση της Διοίκησης του Δήμου, εκπορευόμενη κυρίως από την Αντιδήμαρχο Χαρά Αμανατίδου και επιστήθια φίλη του Προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ και επικεφαλής της ΣΥΝ.ΑΝ, εκφράζει αλλότρια συμφέροντα. Η αυταρχικότητα της Διοίκησης του Δήμου Παύλου Μελά δεν έχει προηγούμενο μιας και πεισματικά αρνούνται να συναντηθούν με το Σωματείο και τους νόμιμους εκπροσώπους των εργαζομένων, προκειμένου να συζητηθούν τα πολλά και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι».

No Comments Yet

Comments are closed