Άγριες μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις – Τι θα ζητήσει ο Νικηφόρος από τη Δρόσω

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στα προσεχή επεισόδια των «Αγριων µελισσών». Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η συµφωνία που έκανε µε τον ∆ούκα ήταν µια κοροϊδία, ενώ αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Λάµπρο την απάτη του αδελφού του µε τη διαθήκη. Ο Λάµπρος αποφασίζει να αντιµετωπίσει µόνος του τον ∆ούκα, µε απρόσµενες συνέπειες. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να βρει µια λύση µε την εγκυµοσύνη της ∆ρόσως, που δεν είναι άλλη από το να… τερµατίσουν την εγκυµοσύνη.

Η Ελένη έχει να αντιµετωπίσει την έντονη αντίδραση της Ασηµίνας στην απόφασή της να «κοιµάται» αστεφάνωτη µε τον Κυπραίο. Ετσι η Ελένη δέχεται την πρόταση γάµου του Θωµά. Η Μυρσίνη βέβαια δεν είναι διατεθειµένη να του το κάνει εύκολο και πάει να τον βρει χωρίς να καταλάβει την Ασηµίνα που την ακολουθεί. Αργότερα η Ασηµίνα αποκαλύπτει στην Ελένη τα πάντα για την ερωτική σχέση του Κυπραίου µε την πεθερά της. Ο Νικηφόρος µε τη ∆ρόσω πηγαίνουν κρυφά στον γυναικολόγο αποφασισµένοι να βάλουν τέρµα σε αυτήν την εγκυµοσύνη. Ο Λάµπρος καταρρακώνεται µαθαίνοντας για τον γάµο της Ελένης µε τον Κυπραίο, ενώ η Ασηµίνα είναι αποφασισµένη να σταµατήσει αυτόν τον γάµο.

Ο Νέστορας υπόσχεται στην Ανέτ ότι θα τη βοηθήσει να βρουν τον χαµένο γιο της. Η Ουρανία και ο Τόλλιας νιώθουν ενοχές που ήρθαν κοντά και προσπαθούν να αποφύγουν τα χειρότερα. Ο Μιλτιάδης προσκαλεί τη Βιολέτα στο σπίτι του και αποκαλύπτει στη Θεοδοσία και στον Λάµπρο τον δεσµό τους. Πώς θα τη δεχτούν εκείνοι στο σπίτι τους; Η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασηµίνας µε σκοπό να αποτρέψει την απόφαση του Νικηφόρου να φύγει µε τη γυναίκα του για το Παρίσι. Μια απροσδόκητη εµφάνιση στο σπίτι του Νέστορα φέρνει τον Κυπραίο αντιµέτωπο µε το σκοτεινό παρελθόν του και απειλεί να ανατρέψει τα σχέδια του γάµου του µε την Ελένη.

No Comments Yet

Comments are closed