Ψυχοκόρες – Λουιζίδη: Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της

από Team MyPortal.gr
sms

Ψυχοκόρες: Για τις σκηνές που τη δυσκόλεψαν περισσότερο αλλά και για την ηρωίδα της, τη Φρόσω, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Άννα Λουιζίδη.

Ο κόσμος της τηλεόρασης τελικά είναι γοητευτικός;

Εχω έρθει σε επαφή με ένα πολύ μικρό κομμάτι αυτού που λέμε «ο κόσμος της τηλεόρασης». Ακόμα προσπαθώ να τον σκιαγραφήσω και να διαπραγματευτώ το τι επιλέγω και τι απορρίπτω από αυτόν.

psixokores-anna-louizidi.jpg

Ο ρόλος της Φρόσως τι σημαίνει για εσένα;

Η Φρόσω είναι ένα εσωστρεφές κορίτσι που επιθυμεί να είναι αόρατο και αναγκάζεται να ανακαλύψει μια δύναμη που και η ίδια δεν ήξερε ότι είχε μέσα της. Ενας γυναικείος χαρακτήρας που δεν αναλώνεται στην αυτολύπηση, αντίθετα οργίζεται, αντιστέκεται και αντεπιτίθεται με όποιον τρόπο μπορεί, απαλλαγμένη από την ανάγκη να φαίνεται «καλή». Ενα κορίτσι που τοποθετείται στη θέση του θύματος και μετατρέπεται σε θύτη. Είμαι πολύ χαρούμενη που γνώρισα ένα τόσο δυνατό κορίτσι και που αυτή η ιστορία ήταν το πρώτο μου επαγγελματικό ταξίδι στην υποκριτική στην κάμερα.

louizidi-(6).jpg

Ποιες σκηνές σε δυσκόλεψαν περισσότερο;

Οι σκηνές που ήμουν μόνη μου. Οταν δεν έχεις συμπαίκτη στη σκηνή, καλείσαι να πιαστείς από εσωτερικά και εξωτερικά ερεθίσματα που συνήθως είναι επίπλαστα και να παρασύρεις μόνος σου τον εαυτό σου. Αντίθετα, όταν έχεις συμπαίκτη, αρκεί να βουτήξετε μαζί σε αυτή την πλασματική συνθήκη και να παρασύρετε ο ένας τον άλλον. Ασφαλώς, υπήρξα πολύ τυχερή που οι συνεργασίες μου σε αυτή τη δουλειά είχαν αυτή την κοινή παραδοχή