Τσίπρας όπως Κάρολος…

από Team MyPortal.gr
sms

Τι συνδέει τον Πρίγκιπα της Ουαλίας με τον Αλέξη Τσίπρα; Οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες ή ο τρόπος που πίνουν το φρέντο τους! Δηλαδή χωρίς καλαμάκι.

Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό  να κινείται στη γραμμή του Κάρολου και να παραγγέλνει φρέντο χωρίς καλαμάκι (φώτο επάνω).

Ωστόσο οι δύο άνδρες έχουν και τις διαφορές τους όσον αφορά στην επιλογή του καφέ. Φρέντο καπουτσίνο επέλεξε ο Πρίγκιπας Κάρολος κατά την παραμονή του στην Ελλάδα (φώτο κάτω), φρέντο εσπρέσο ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος το μεσημέρι άνοιξε τις εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Να θυμίσουμε πως ο πρίγκιπας Κάρολος στη βόλτα του στην Αγία Ειρήνη, στο Μοναστηράκι είχε αρνηθεί να καταναλώσει τον καφέ με καλαμάκι. Μάλιστα είχε αναφέρει στο σερβιτόρο πως δεν χρησιμοποιεί πλαστικά σεβόμενος το περιβάλλον.Το ίδιο μοτίβο φαίνεται πως ακολουθεί και ο Αλέξης Τσίπρας.

Αντίθετα πολλοί σύντροφοί του τήρησαν τις ελληνικές συνήθειες και εμφανίστηκαν με πλαστικό ποτήρι στο χέρι και καλαμάκι!