Κόλπο- γκρόσο από τον ΣΚΑΪ: Βάζει “Kαuτή Τραγουδίστρια Μαζί με την Σπυροπούλου στο Survivor!

από Team MyPortal.gr
sms

Η μεγάλη μέρα έφτασε: μετά από… στέρηση αρκετών μηνών, το Survivor επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του ΣΚΑΪ, φιλοδοξώντας ν’ αποδειχτεί εξίσου σαρωτικό με το πρώτο.

Μάλιστα, πριν καν αρχίσει, οι υπεύθυνοι της παραγωγής φρόντισαν ν’ ανεβάσουν κι άλλο τις προσδοκίες, κάνοντας την κίνηση- ματ και βάζοντας στο παιχνίδι την χυμώδη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ετοιμάζεται ν’ ανάψει φωτιές στον αντρικό πληθυσμό.

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, δε θα είναι η μόνη που θα μπει εκ των υστέρων στο ριάλιτι, καθώς στον Άγιο Δομήνικο θα βρεθεί ακόμα μία γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια με αναλογίες που προκαλούν μη αναστρέψιμη ζάλη.

Ποια είναι αυτή;

Πολλοί, βλέποντας το story που ανέβασε η Σπυροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram υπέθεσαν πως πρόκειται για την Μαριάντα Πιερίδη, καθώς οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν μαζί στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Πιερίδη ταξίδευε για Βαρκελώνη και όχι για… Survivor και η συνάντηση των δύο ήταν εντελώς τυχαία.

Η παίκτρια που θα λάβει μέρος στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ διαθέτει κορμί εξίσου θανατηφόρο με της Μαριάντας, ενώ έχει κι ένα τατουάζ σε άκρως καuτό  σημείο του σώματός της και, όπως προείπαμε, τραγουδάει λαϊκά ελληνικά τραγούδια.

Θα σας δώσουμε κι ένα ακόμα στοιχείο: δεν είναι η Σάσα Μπάστα, παρά το γεγονός πως πληροί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και παρόλο που ο Γιώργος Μητσικώστας την… έβαλε στο παιχνίδι!

Καταλάβατε ποια είναι ή ακόμη;