Εφυγε ο Κώστας Γιαννακόπουλος

από Team MyPortal.gr
sms

Πένθος στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και στον Παναθηναϊκό, καθώς σήμερα έφυγε από την ζωή από ανακοπή καρδιάς ο αδερφός των Παύλου και Θανάση, Κώστας (διακρίνεται στη φωτό πρώτος απο δεξιά, μαζί με τα δύο του αδέλφια), σε ηλικία 85 ετών.
Ο εκλιπών είχε δημιουργήσει μαζί με τους αδερφούς του την «ΒΙΑΝΕΞ» και βοήθησε σημαντικά για να αναδειχθεί η συγκεκριμένη εταιρία σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στο χώρο του φαρμάκου. Ωστόσο δεν είχε ασχοληθεί ποτέ επίσημα με τον Παναθηναϊκό, αν και όπως λένε οι γνωρίζοντες το πράσινο παρασκήνιο ήταν πάντα κοντά στην ομάδα μπάσκετ.  Μάλιστα όπως υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ο Κώστας Γιαννακόπουλος ποτέ δεν έδωσε συνέντευξη, ενώ πάντοτε απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, εκφράζοντας την θλίψη και την οδύνη της για τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου. «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη της για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.