Η Ντίνα δεν άντεξε. Έτσι έβγαλε την μάσκα του Survivor!

από Team MyPortal.gr
sms

Η αλήθεια είναι ότι άλλαξε. Στον Άγιο Δομίνικο-τουλάχιστον αυτό που έδειχνε-δεν ήταν η Ντίνα του Alpha. Ήταν ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα. Μάλιστα κατάφερε να γίνει και συμπαθής σε μια μερίδα του κοινού.

Ναι. Κέρδισε και κάποιους που την έκραζαν, μερικές χιλιάδες ακόμη περίεργους στο Ίνσταγκραμ, αλλά και τηλεοπτικό στασίδι για του χρόνου.

Είδατε πως αλλάζουν αυτά; Εκεί θέλω να επικεντρωθείτε. Και να δείτε πόσο γρήγορα άλλαξε με το που πάτησε Ελλάδα.  Αφού το κορίτσι που υποτιμά την νοημοσύνη μας σκέφτηκε πώς «ο σκοπός επιτεύχθηκε»… έγινε μέσα σε δυο εβδομάδες και πάλι η Ντίνα που γνωρίζουμε όλοι.

Ξέχασε την πείνα και τις δυσκολίες στον Άγιο Δομίνικο και άρχισε αμέσως τις ανέσεις. Τις βόλτες και τα μπουζούκια και τις κοσμικές εμφανίσεις. Θα μου πεις κακό είναι; Όχι.

Αλλά όταν προσπαθείς να πείσεις πως πραγματικά άλλαξες και πως στο Survivor ήσουν ο εαυτός σου, δεν κάνεις γκάλοπ στο Instagram για το αν θα αγοράσεις πανάκριβα γυαλιά, γιατί τέτοια είναι και τα γούστα σου. ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ. Για ένα διάστημα, προκειμένου να δημιουργήσει στο κοινό το αίσθημα της αναζήτησης. Αλλά ποιος να στα πει αυτά Ντίνα. Και αν στα πει… θα τα ακούσεις;

Στον αντίποδα το κορίτσι φόρεσε μαύρα γυαλιά, είχε μαζί της έναν νέο αυλικό, όπως πάντα και ρώτησε κάνοντας δημοψήφισμα . «Να τα πάρω ή όχι; Ότι πείτε εσείς!». ΝΤΙΝΑ. Χέστηκε ο κόσμος αν θα αγοράσεις καινούρια γυαλιά εσύ που έχεις αλλά 100 ζευγάρια.

Που καταλήγουμε; Ότι αυτή είναι! Η ίδια. Δεν αλλάζει ο Λύκος. Συγνώμη. Το κορίτσι που ξέρουμε. Αυτό δηλαδή που βολτάρει στα μαγαζιά και ξοδεύει τα 100.000-που πήρε-και έχει το θράσος να ρωτά και τον κόσμο τι να αγοράσει…

Κρίμα… και ήταν ευκαιρία αλλά