Παρασκήνιο. Έτσι εκδικείται η Σάσα Σταμάτη τον ΑΝΤ-1

από Team MyPortal.gr
sms

Αυτό που τόσο θέλει ίσως συμβεί. Και λέω ίσως γιατί ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Όπως διέρρευσε πως θα ήταν στο πλευρό του Λιαγκα στη νέα απογευματινή-κάτι που ποτέ δεν τέθηκε-έτσι και τώρα όλα είναι στον αέρα.

Όμως η επιστροφή της Σάσας Σταμάτη θα γίνει αφού και η ίδια δεν αντέχει άλλο εκτός. Εδώ που τα λέμε ήταν πολλά τα 7 χρόνια κάθε μέρα στο γυαλί. Η ίδια δέχτηκε κάποιες προτάσεις μετά το τέλος της από το «Πρωινό» όμως τις αρνήθηκε όλες καθώς καμιά δεν την ήθελε πρωταγωνίστρια.

Τώρα κουβεντιάζει με τον ΣΚΑΙ. Για να είναι πρώτο βιολί. Το είπαν πανελίστες στον αέρα και την έκαψαν. Το θέμα είναι πως η Σάσα θέλει να πάρει την εκδίκησή της από τον ΑΝΤ-1 που παντού λέει πως την «πέταξε» και δεν την αξιοποίησε σε αντίθεση με άλλες… η εκπομπή θα είναι γκόσιπ και η Σασα θα έχει πάνελ για να τα λένε εκείνοι και αυτή απλά να κατευθύνει. Την Τούνη και τον Σπαλιάρα. Δεν ξέρω αν θα κρατήσει αυτό. Δεν ξέρω αν είναι και το κατάλληλο πρόσωπο. Από την άλλη δεν είχε την ευκαιρία να μας το αποδείξει. Αφού λοιπόν ήθελε να γίνει κεντρικιά… ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.