Υποψηφιότητα έκπληξη αναμένεται στον δήμο Δέλτα- Ποιος πρώην αυτοδιοικητικός θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο

από Team MyPortal.gr
sms

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στον δήμο Δέλτα εκφράζει σε φίλους και γνωστούς ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές στην περιοχή.

Πριν λίγους μήνες ο κ. Ψωμιάδης είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ωστόσο, η πληθώρα των υποψηφίων, κυρίως από το χώρο της κεντροδεξιάς φαίνεται πως λειτούργησαν αποτρεπτικά για τον πρώην περιφερειάρχη, ο οποίος πλέον βλέπει με θετική ματιά μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στον δήμο Δέλτα, όπου μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα καμία υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον κ. Ψωμιάδη, η διαγραφή του βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ανοίγει τον δρόμο σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα ως βουλευτής της ΝΔ του πρώην δημάρχου Δέλτα, Μίμη Φωτόπουλου στην περιφέρεια των Γρεβενών από όπου και κατάγεται. Το όνομα του σημερινού συμβούλου του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, Ιωάννη Σάββα είχε ακουστεί και κατά το παρελθόν τόσο για την περιφέρεια Γρεβενών, όσο και για τον δήμο Δέλτα, ωστόσο, ο ίδιος ο κ. Φωτόπουλος δεν έχει ανοίξει μέχρι στιγμής τα χαρτιά του και δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.