Β. Μεϊμαράκης από Κύπρο: ΝΔ και ΔΗΣΥ ενωμένα για την ενδυνάμωση του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

από Team MyPortal.gr
sms

«ΗΝέα Δημοκρατία και ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι δύο κόμματα που ανήκουν στον σκληρό πυρήνα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος και γι’ αυτό πρέπει ενωμένα να πορευτούν στις επερχόμενες ευρωεκλογές, προκειμένου το ΕΛΚ να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο και να παραμείνει η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΚΟ του ΕΛΚ και επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ, στην Κύπρο, όπου παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος.

Ο Μεϊμαράκης επισκέφθηκε την Κύπρο προσκεκλημένος της προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτας Δημητρίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, που έγινε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ για την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του, ο κ. Μεϊμαράκης συζήτησε με τους φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Κύπρου για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις και την ανάγκη συμμετοχής των νέων στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας, ενός από τα σημαντικότερα μη κρατικά πανεπιστήμια της Ευρώπης».

Ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε και με στελέχη της ΝΔ Κύπρου και τους ενημέρωσε για τη σημασία της επιστολικής ψήφου για τον απόδημο Ελληνισμό.