Την επίθεση στον Γ.Μπουτάρη καταδικάζει με ψήφισμα το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου

από Team MyPortal.gr
sms

Την άγρια επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την Γενοκτονία των Ποντίων στο Λευκό Πύργο, καταδικάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου, με ανακοίνωση του.

Ακόμη, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, για την τόλμη, το ήθος και τη στάση που επέδειξε την ώρα της επίθεσης προκειμένου να προστατέψει το Δήμαρχο.

Αναλυτικά, το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Ωραιοκάστρου:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση εις βάρος του δήμαρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, η οποία, επί της ουσίας, αποτελεί επίθεση κατά των θεσμών και της Δημοκρατίας.

Τέτοιου είδους πράξεις συνιστούν προσπάθεια στοχοποίησης και θα πρέπει να μας βρουν όλους ενωμένους απέναντι τους. Το μήνυμα μας είναι σαφές προς κάθε κατεύθυνση: Η Δημοκρατία δεν απειλείται. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας απ ΄όπου κι αν προέρχεται.

Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, για την τόλμη, το ήθος και τη στάση που επέδειξε την ώρα της επίθεσης προσπαθώντας να προστατέψει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.