Τι κοινό έχουν ο Λιαρέλλης, ο Καμπουράκης και η Σάπικα;

από Team MyPortal.gr
sms

Εκλογές έρχονται (και μάλιστα ουκ ολίγες) και μαζί με αυτές και τα σενάρια για τη συμμετοχή των δημοσιογράφων σε αυτές. Εχουμε και λέμε λοιπόν:

Έντονες φήμες θέλουν τον Δημήτρη Καμπουράκη (παλιό MEGA και νυν REAL FM) να είναι υποψήφιος στα Χανιά με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος έχει κάνει ήδη μια συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία πήγε πολύ καλά, ενώ το περασμένο Σάββατο έδωσε το παρών στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Κωνσταντίνου  Μητσοτάκη. Οταν δε οι συμπατριώτες του τον ρωτούσαν αν θα κάνει το βήμα από τη δημοσιογραφία στην πολιτική, εκείνος, ούτε το επιβεβαίωνε ούτε το διέψευδε!
Ωστόσο δεν είναι μόνο ο Καμπουράκης που φλερτάρει με την πολιτική. Και το όνομα του Στρατή Λιαρέλλη ακούγεται όλο και πιο έντονα για μια θέση στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής στη Λέσβο.

Τώρα να θέλετε και μερικές θεσσαλονικιώτικες ιστορίες το σενάριο για να είναι υποψήφια η Σύνθια Σάπικα (φώτο κάτω) με τη ΝΔ στη Α’ Θεσσαλονίκης παραμένει ισχυρό. Η γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ-3 ήταν στη λίστα των δεύτερων εκλογών του 2015 ενώ θεωρείται του κλίματος Μητσοτάκη. Κρατείστε πάντως και το σενάριο που την θέλει να αναμειγνύεται στα δημοτικά πράγματα και να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που θα στηρίξει στον κεντρικό δήμο η ΝΔ.