Τι ειπώθηκε στη τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Τουσκ

από Team MyPortal.gr
sms

“Είχα σήμερα επικοινωνία με τον Ντ. Τουσκ, για την προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων. Η Ελλάδα θα διαδραματίζει πάντοτε εποικοδομητικό ρόλο για τη σταθερότητα, τη συνεργασία και την αναπτυξιακή προοπτική των Βαλκανίω”, γράφει χαρακτηριστικά, σε ανάρτηση του στο twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για τη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

                                                                                    “Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε πριν από λίγο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, για την προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων στη Σόφια.

Κατά τη συνομιλία ο Πρόεδρος Τουσκ επικρότησε τις προσπάθειες που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση για την επίλυση των διαφορών της με τις γειτονικές της χώρες, που άλλωστε αποτελεί και προϋπόθεση για την ενταξιακή προοπτική τους.

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε πως η Ελλάδα θα διαδραματίζει πάντοτε εποικοδομητικό ρόλο για τη σταθερότητα και την αναπτυξιακή προοπτική των Βαλκανίων”, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού για τις συζητήσεις Τσίπρα-Τουσκ που ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα το μεσημέρι.