Θεσσαλονίκη: Κόντρα στη βροχή η προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ – «Μπροστάρηδες» οι Δένδιας και Τζιτζικώστας

από Team MyPortal.gr
sms

Από τους τελευταίους έφυγε ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μετά τη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Και αυτό γιατί πολλοί ήταν οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας που ήθελαν να του μιλήσουν και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί του (φωτο 1).

Ανάμεσα από το πλήθος παρακολούθησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας την ομιλία Μητσοτάκη. Δηλαδή όση μπόρεσε, αφού οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας ήθελαν να τον χαιρετήσουν και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του. Και φυσικά έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου (φώτο 2).

Η βροχή που έκανε την εμφάνιση της, λίγο πριν την ομιλία Μητσοτάκη και η βαριά ατμόσφαιρα αποτέλεσμα της υγρασίας, δημιούργησε αφόρητη συνθήκες. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, ειδικά των μεγαλύτερων ηλικιών, που ένιωσαν δυσφορία. Στο χώρο πάντως υπήρχαν μέλη του ΕΚΑΒ προκειμένου να παρέμβουν αν παρουσιαζόταν ανάγκη. Με χιούμορ αντιμετώπισαν οι νεολαίοι του κόμματος τη βροχή που απρόσμενα έκανε την εμφάνιση της. Αφού κάποια στιγμή φώναξαν το σύνθημα «Κυριάκο μαζί και στη βροχή», έλεγαν μεταξύ τους πως θα παραμείνουν στο χώρο ακόμη και να χρειαστεί να ξημερώσουν.