Θεσσαλονίκη: Κινητοποιήσεις σήμερα από εμπόρους, βιοτέχνες, δικηγόρους και οδηγούς ταξί

από Team MyPortal.gr
sms

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα έμποροι, βιοτέχνες, δικηγόροι, εργατικά σωματεία και οδηγοί ταξί στη Θεσσαλονίκη διεκδικώντας την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου. Το απόγευμα είναι επίσης προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη. Θα ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Αναλυτικά:

Στις 10:00 στο άγαλμα Βενιζέλου, επί της Εγνατίαςκαλούν σε προσυγκέντρωση το ΠΑΜΕ και στην Μ. Ψελλού, στην Κηφισιά τα σωματεία ταξί, με προορισμό το ΥΜΑ-Θ.

Στις 12:00 στο ΥΜΑ-Θ, στην Αγίου Δημητρίου καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι έμποροι, βιοτέχνες, ελεύθεροι επαγγγελματίες, εργατικά σωματεία κ.α.

Στις 13:00 στο ίδιο σημείο θα συγκεντρωθούν τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου, τα οποία απέχουν ήδη από τα καθήκοντά τους.

Τέλος, στις 18:00 στην Καμάρα συλλογικότητες του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου απευθύνουν κάλεσμα σε πορεία για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Κώστα Φραγκούλη, ύστερα από τον πυροβολισμό που δέχτηκε από αστυνομικό, κατά τη διάρκεια καταδίωξης τον περασμένο Δεκέμβριο.