Θεσσαλονίκη: Χωρίς ταξί έως την Παρασκευή – Την Τρίτη η κινητοποίηση των οδηγών

από Team MyPortal.gr
sms

Χωρίς ταξί θα είναι από σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως και τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 του μηνός η Θεσσαλονίκη, καθώς οι οδηγοί διαμαρτύρονται για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής» από σήμερα Δευτέρα 04/12/2023 και από ώρα 05:00 ξεκινούν οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις έως και τα ξημερώματα της Παρασκευής 05:00π.μ.

«Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα επιδεινώσει την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση την οποία διέρχεται ο κλάδος μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση την οποία ανακοίνωσε η ΠΟΕΙΑΤΑ για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Την Τρίτη 05/12/2023 και ώρα 10:00 όλα τα ταξί θα μαζευτούν στην Μ. Ψελλού όπου και θα ενημερωθούν τα μέλη για το καθεστώς του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία με όλα τα οχήματα προς το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου θα συναντηθούν και με άλλους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης, οι οποίοι και απεργούν εκείνη τη μέρα.