Το θέμα της αστυνόμευσης στο δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης Συκεών

από Team MyPortal.gr
sms

Με μοναδικό θέμα αυτό της αστυνόμευσης, που απασχολεί έντονα την κοινωνία του δήμου, συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου (Ελ. Βενιζέλου 125, περ. Στρεμπενιώτη) στις 7 μ.μ., κι εντάσσεται στο πλαίσιο του συντονισμού των δράσεων της Δημοτικής Αρχής με τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς και συλλόγους, εκπρόσωποι των οποίων θα συμμετάσχουν σ’ αυτήν.

Όπως σημειώνει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, «η αστυνόμευση αποτελεί σημαντικό και κρίσιμο ζήτημα των τελευταίων χρόνων και η Πολιτεία, δια των συντεταγμένων οργάνων της, θα πρέπει να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης που θα αποσκοπεί στην ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή χάριν της ασφάλειας των πολιτών και της προστασίας της δημόσιας-δημοτικής και ιδιωτικής περιουσίας».

Στην ειδική αυτή συνεδρίαση προσκλήθηκαν να παραστούν και να συμμετάσχουν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης ταξίαρχος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ταξίαρχος Αβραάμ Αϊβαζίδης, όπως και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και των κλαδικών Επιμελητηρίων Θεσσαλονίκης.