Τα στελέχη-κλειδιά της οργάνωσης της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα

από Team MyPortal.gr
sms

Περιοδεύουν συνεχώς και έχουν στενή καθημερινή επαφή με τις Νομαρχιακές και Δημοτικές οργανώσεις της ΝΔ στο πλαίσιο της προεκλογικής ετοιμότητας της ΝΔ. Πρόκειται για τους δύο Αναπληρωτές Οργανωτικού σε ρόλους-κλειδιά στη Βόρεια Ελλάδα, γνωστοί και δίδυμο της Γραμματείας Οργανωτικού στην περιοχή,

Ο ένας Αν. Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης στελεχών της ΝΔ, ο Γρεβενιώτης Χρίστος Βλαχοκώστας. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι από τα παλαιότερα στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ, ο πρώτος άνθρωπος του Μητσοτάκη που ορίστηκε στη Βόρεια Ελλάδα λίγες μέρες μετά την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΝΔ το Γενάρη του 2016. Γνωστή η συνεισφορά του σε θέματα αξιολόγησης στελεχών, σε προγράμματα στον κρίσιμο τομέα της επιμόρφωσης και στη δημιουργία του νέου κανονισμού πανελλαδικής οργάνωσης.  Με δεδομένη την αποδοχή που έχει στη περιοχή των Γρεβενών, στους κύκλους της ΝΔ συζητείται ότι ο Χρ. Βλαχοκώστας θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη μονοεδρική των Γρεβενών. Οι πληροφορίες μας λένε πως η συμμετοχή του στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο θεωρείται δεδομένη.

Ο άλλος κινείται καθημερινά και αντιμετωπίζει θέματα οργανωτικής λειτουργίας των οργανώσεων. Ο ρόλος του νευραλγικός, καθώς εποπτεύει τη λειτουργία του κομματικού μηχανισμού με την βοήθεια και των Τομεαρχών σε κάθε νομό. Πρόκειται για τον Ανθιμο Αμανατίδη, Αν. Γραμματέα Βορείου Ελλάδας, από τα Σέρβια. Σε αγαστή συνεργασία με το Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κονταδάκη η δουλειά του στην οργάνωση είναι πλέον γνωστή και εκτιμάται από όλες τις οργανώσεις. Θεωρείται ότι έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στη βελτίωση της οργανωτικής λειτουργίας κάτι που συνεχώς ανεβάζει το επίπεδο της εκλογικής ετοιμότητάς της ΝΔ.