Τα σχόλια για τον ΥΜΑΘ, η συνεργασία Τζιτζικώστα -Αγγελούδη, η νέα διοίκηση στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και ο πανταχού απών Ζέρβας

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ , θέλω να είμαι δίκαιος. Η πόλη μας γιορτάζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , και φυσικά πρέπει να γιορτάζει σε κάθε μεγάλο γεγονός ανεξαρτήτου οπαδικών απόψεων. Για να δούμε τι έχει ο “Φωτογράφος” σήμερα για εσάς..

Στο φουλ οι μηχανές των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας , καθώς ακούγεται έντονα ο ανασχηματισμός μετά τις ευρωεκλογές.. Έτσι λοιπόν οι βουλευτές ειδικά της επαρχίας έχουν αλώσει τις περιφέρειες τους στην άγρα συλλογής ψήφων αλλά και αναχαίτησεις διαρροών ειδικά προς τα δεξιά.. το πρόβλημα φυσικά είναι ότι όλοι δεν χωράνε να γίνουν υπουργοί και υφυπουργοί…

Το ίδιο σκηνικό και στην Α’ Θεσσαλονίκης.. βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν αφήσει εκδήλωση και εκκλησία σε ησυχία.. το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι οτι 2 εξ αυτών διαλαλούν δεξιά και αριστερά ότι θα είναι στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα.. φυσικά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο από όσο μαθαίνω..

Μου έρχονται στα αυτιά μου πολλά σχόλια σχετικά με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη και την έως τώρα πορεία του στην θέση.. Επειδή μου αρέσουν αυτά, ήθελα να μάθω περισσότερα και μου είπαν , ότι ο σημαντικότερος λόγος είναι η μεγάλη του αγάπη στην εκλογική του περιφέρεια, την Κοζάνη..

Απών για ακόμα μια φορά ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης , Κώστας Ζέρβας , από το δημοτικό συμβούλιο.. βέβαια ακόμα έχω την απορία.. πως ενώ είναι απών διατυπώνει τις θέσεις του μέσω δελτίων τύπου μετά από κάθε δημοτικό συμβούλιο. Μακάρι να έδειχνε μου λένε πολλοί τόσα γρήγορα αντανακλαστικά και στην επίλυση των προβλημάτων της Θεσσαλονίκης όταν διοικούσε..

Τάξη στην αταξία έχει βαλθεί , και με το δίκιο του , να βάλει ο δήμαρχος Θερμαϊκού Χρήστος Τζέκος στα beach bar της περιοχής για να μπορέσει να δώσει χώρο , που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια , στις ακτές και τις παραλίες για τους πολίτες.. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια , επιτέλους επικρατεί η λογική που έχει τίτλο “σεβασμός στον πολίτη” ..

Άψογη φαίνεται πως είναι η συνεργασία του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Στέλιου Αγγελούδη. Αυτό αποδεικνύεται και από την φωτογραφία όλο νόημα που ανέβασε ο Τζιτζικώστα στα social media με την παρτίδα σκάκι που έπαιζαν οι δύο αυτοδιοικητικοί.

Νέα προσωπα αναμένεται να τοποθετηθούν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΚΜ . Μαθαίνω ότι πρόεδρος θα μπει η Ιωάννα Κοσμοπούλου και αντιπρόεδρος η Φέη Τύρη , υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης.

ΥΓ. Μια συγγνώμη προς τους αναγνώστες της στήλης και κατεπέκταση του myportal.gr. Καθυστερώ να ανταποκριθώ στα μηνύματά και τις καταγγελίες σας για δήμους, νοσοκομεία κλπ, αλλά δεν ξεχνώ!

Καλή σας συνέχεια ..