Τα ονόματα για την Ευρωβουλή , ο νέος πρόεδρος στο Μετρό και τα ονόματα της διοίκησης Αγγελούδη 

από Team MyPortal.gr
sms
Γράφει ο “Φωτογράφος” 
Πλώρη για την Ευρωβουλή μαθαίνω πως έχει βάλει η Βούλα Πατουλίδου και ο Πύρρος Δήμας , όπως με ενημέρωσαν οι πληροφορίες μου, με την Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα ειδικότερα τώρα που θα παραμείνει ίδιο το σύστημα των ευρωεκλογών (όπως πρώτοι διαβάσατε στο myportal.gr ) δύσκολα μη αναγνωρίσιμα πρόσωπα να επιχειρήσουν την κάθοδο.
Σε περίπτωση περιφερειών για την εκλογή στην ευρωβουλή είχε ακουστεί και το όνομα του προέδρου του ΣΕΒΕ, Σίμου Διαμαντίδη, ο οποίος όμως , όπως μου λένε, δεν έχει όπως φαίνεται την αναγνωρισιμότητα για την ψήφο..

Φαίνεται πως κλείδωσαν τα ονόματα για τους αντιδημάρχους με το νέο σχήμα της διοίκησης Αγγελούδη. Ο Βασίλης Γάκης για αντιδήμαρχος Πολιτισμού, η Κούλα Γιαννακίδου για αντιδήμαρχος Αθλητισμού, ο Γιώργος Δημαρέλος για την αντιδημαρχία καθαριότητας και ο πρώην δήμαρχος Γρεβενών Ζιώγας για αντιδήμαρχος Οικονομικών. Ο Καζαντζίδης προορίζεται για την αντιδημαρχία ψηφιακής διακυβέρνησης και ο Νικηφορίδης για το Πράσινο.  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα ειναι ο Σπύρος Βούγιας.

Σκληρές κόντρες μαθαίνω υπάρχουν από την άρνηση πολλών αντιδημάρχων να ενημερώσουν το επιτελείο Αγγελούδη για την υφιστάμενη κατάσταση και για την πορεία των έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης.. Ο λόγος δεν τον γνωρίζω αλλά σίγουρα δεν είναι ότι είναι πολυάσχολοι με τις δουλειές τους..
Δύο δήμαρχοι που έχασαν στις τελευταίες εκλογές, μηχανικοι αμφότεροι, ακούγονται για τη θέση του προέδρου της “Ελληνικό Μετρο”
Και μιας και πιάσαμε τους πρώην δημάρχους μαθαίνω πως έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στους νεοεκλεγέντες για το ποιος θα αναλάβει γενικός γραμματέας.. Την φράση από δήμαρχος , κλητήρας την ξέρετε;
Σταθερά στο σχήμα του θα παραμείνει η περισσότερη ομάδα από την διοίκηση Τζιτζικώστα χωρίς τρομακτικές αλλαγές..
Αυτά τα ολίγα για σήμερα