Τα χαμόγελα της Φώφης με τον Τσίπρα…

από Team MyPortal.gr
sms

Ευδιάθετους και με πολλά χαμόγελα έπιασε ο φωτογραφικός φακός την Φώφη Γεννηματά, με τον Αλέξη Τσίπρα, όταν συναντήθηκαν σήμερα στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2018».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε τετ α τετ με τον πρωθυπουργό πριν από την ομιλία του στη διεθνή έκθεση, ενώ δίπλα τους ήταν και ο Πάνος Καμμένος.

Η κ. Γεννηματά εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ελληνική εμπορική ναυτιλία είναι από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και γενικότερα της χώρας, στις δηλώσεις της κατά την επίσκεψή της στα «Ποσειδώνια 2018».

Κατά τα λοιπά η κ.Γεννηματά ανέφερε ότι η παγκόσμια κυριαρχία της ελληνικής ναυτιλίας επιτεύχθηκε χάρις την επιχειρηματική ικανότητα των Ελλήνων εφοπλιστών, με βασικούς συμπαραστάτες τους Ελληνες ναυτικούς, και τόνισε ότι για να παραμείνει πρώτη και ισχυρή χρειάζεται ένα κατάλληλο και σταθερό θεσμικό πλαίσιο, που θα εξασφαλίζει σύγχρονες ανταγωνιστικές συνθήκες.Θυμήθηκε δε και τον Καβάφη, γιατί όπως έλεγε ο Αλεξανδρινός «βγάζει η θάλασσα κρυφή φωνή, φωνή που μπαίνει μες στην καρδιά μας και τη συγκινεί και την ευφραίνει».