Τα 40 γαλάζια κορίτσια και ο Αντώνης….

από Team MyPortal.gr
sms

Με 40 γυναίκες της ΝΔ βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα ο Αντώνης Γυφτόπουλος. Ο γαλάζιος πρόεδρος της Διοικούσας διοργάνωσε μια πρώτη συνάντηση γυναικών της ΝΔ Θεσσαλονίκης στα γραφεία του κόμματος, με σκοπό να ενεργοποιήσει τις πάντοτε δραστήριες γυναίκες της ΝΔ, αλλά και να επαναλειτουργήσει  το τμήμα γυναικών του κόμματος, που  ονομάζεται πλέον τμήμα γυναικείων θεμάτων.

Ο Γυφτόπουλος  έδειχνε μάλλον  άνετα ανάμεσα σε τόσες γυναίκες, ενώ είχε δίπλα του την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, που ετοιμάζεται για να είναι υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης και την δικηγόρο Βάλια Καραμπατάκη, ενώ στο ακροατήριο ήταν ακόμη η αναπληρώτρια υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων του κόμματος Νατάσσα Σωτηριάδου, που ενδιαφέρεται να είναι υποψήφια στο Κιλκίς, η πολιτεύτρια στην Α’ Θεσσαλονίκης Αννα Ευθυμίου, που ενδιαφέρεται και πάλι να είναι στη λίστα και η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Φύκα. Το κλίμα ήταν μάλλον καλό, γκρίνιες δεν ακούστηκαν πλην της πάντα εκρηκτικής προέδρου της ΔΗΜΤΟ Τριανδρίας Αργυρώς Τσιτσίνια, που λίγο πριν αποχωρήσει ανέβασε κάπως τους τόνους, ενώ στη τέλος δημιουργήθηκε μια πρώτη Επιτροπή, με πρόεδρο τον Αντώνη Γυφτόπουλο και μέλη της τις κυρίες Φύκα και Καραμπατάκη.

Η ατάκα πάντως που έμεινε προήλθε από την Μαρία Σπυράκη που ξεκίνησε την παρέμβασή της με τη φράση: «Κορίτσια και Αντώνη»….