Συναντήσεις του Διευθυντή του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μιχάλη Μπεκίρη

από Team MyPortal.gr
sms

Συνέχεια στις συναντήσεις και επισκέψεις που πραγματοποιεί με παραγωγικούς, επιστημονικούς, πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της Μακεδονίας έδωσε ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού Μιχάλης Μπεκίρης. Ο κύριος Μπεκίρης μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε το Ολυμπιακό Μουσείο και τις εγκαταστάσεις του Φιλανπρωπικού Ιδρύματος «Μέριμνα του Παιδιού», ενώ συναντήθηκε στο Διοικητήριο με τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Χαράλαμπο Φείδα, μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού και Ναυτιλίας καθώς και κλιμάκιο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδας.

Ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου, κατά την επίσκεψή του στο Ολυμπιακό Μουσείο ενημερώθηκεαπό τον Πρόεδρο Χρήστο Σαραντόπουλο, τον Αντιπρόεδρο κ. Καούδη και την Διευθυνουσα Σύμββουλο Κυριακή Ουδατζή, για τους στόχους που έχει θέσει η διοίκησή του ως προς την καταγραφή, διατήρηση τεκμηρίωση και ανάδειξη της ιστορίας του αθλητισμού, καθώς και για την 23χρονη παρουσία και προσφορά του στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του ευ αγωνίζεσθαι στη Θεσσαλονίκη.

Ο κύριος Μπεκίρης επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Μέριμνα του Παιδιού», που στηρίζει παιδιά ηλικίας από18 μηνών έως 5 ετών. Ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου, έγινε κοινωνός από την Πρόεδρο του Ιδρύματος Αγλαϊα – Νικολέτα Τσανακλίδου αλλά και τα μέλη του Δικοικτικού Συμβουλίου, της 103χρονης ιστορίας και αδιάλειπτης προσφοράς στην πόλη, που έχει έντονο κοινωνικό αποτύπωμα.

Στο Πρωθυπουργικό Γραφείο ο κύριος Μπεκίρης μεταξύ άλλων συνάντησε τον Πρύτανη του ΑΠΘ κ. Χαράλαμπο Φείδα, θέτοντας στο επίκεντρο της συζήτησης τις δράσεις εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου και τους τρόπους ανάδειξης του πρωταγωνιστικού του ρόλου στη χώρα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίωνενώ στη συνάντηση που είχε με κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ο κ. Μπεκίρης εξέφρασε το σεβασμό του στην επικουρική συνεισφορά της Ομάδας στους κρατικούς φορείς για την πρόληψη και αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.