Στους Παξούς ο Στέφανος Κασσελάκης

από Team MyPortal.gr
sms

Θερμή υποδοχή με χαμόγελα, ευχές για το Πάσχα και φωτογραφίες – Η υπόσχεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε κάτοικο του νησιού

Την επίσκεψή του στην Κέρκυρα για τις ημέρες του Πάσχα ολοκληρώνει σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκεται αυτή την ώρα στο νησί των Παξών, όπου η υποδοχή του από τους κατοίκους ήταν ζεστή. Τον καλωσόρισαν με χαμόγελα, αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα μαζί του και τράβηξαν φωτογραφίες.

Ο Στέφανος #Κασσελάκης αυτή την ώρα στους #Παξούς. Ζεστή υποδοχή από τους κατοίκους με χαμόγελα, ευχές για το #Πασχα και φωτογραφίες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε μέρος στη λιτάνευση της εικόνας της Αναστάσεως στο Γάη και συνομίλησε με επιχειρηματίες που του μετέφεραν τα προβλήματα της περιοχής σε υποδομές, αλλά και στην συγκοινωνιακή σύνδεση του νησιού, καθώς αρκετά συχνά βρίσκονται αποκλεισμένοι.

«Είστε η μοναδική ελπίδα μας», του είπε κάτοικος του νησιού και του ζήτησε να ενδιαφερθεί γιατί είναι πολλοί αυτοί «που παίρνουν λεφτά χαράμικα από το κράτος», όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «Θα πάμε ευρώ-ευρώ, γραμμή-γραμμή για να δούμε πού τα έκλεψαν και θα το μάθουν όλοι οι Έλληνες».

Σε άλλο σημείο, συζητώντας με τους πολίτες επανέλαβε την προσπάθεια νέας στελέχωσης του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα με ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο, όχι να κάνουν καριέρα από την πολιτική».