Στ. Θεοδωράκης για Π. Καμμένο: Απαράδεκτο ένας εθνολαϊκιστής, ακραίων απόψεων να είναι στο υπουργείο Άμυνας

από Team MyPortal.gr
sms

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης στον Πάνο Καμμένο.

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε “απαράδεκτο” το γεγονός πως ένας άνθρωπος εθνολαϊκιστής και ακραίων θέσεων, όπως ο Πάνος Καμμένος, είναι υπουργός Άμυνας της Ελλάδας.

“Ανάλογα με τα ξενύχτια του, έχει μια διαφορετική θέση το πρωί. Είναι κακό παράδειγμα απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις”, πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε, επίσης, πως οι διαφωνίες που έχουν ο υπουργός Άμυνας με το Νίκο Κοτζιάς είναι εις βάρος της εθνικής πολιτικής της χώρας και της Ευρώπης, ενώ τόνισε πως αυτό είναι πρόβλημα του κ Τσίπρα και πρέπει να το λύσει άμεσα, διότι γίνεται μεγάλο κακό στην άμυνα της χώρας.

Αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν στις Βρυξέλλες, επισήμανε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να βρει κάποια επιχειρήματα που θα κάνουν τον Τούρκο ηγέτη να σκεφτεί διαφορετικά σε σχέση με το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

Σχετικά με την αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι υπάρχει μια συντηρητική ρότα που δεν ενδιαφέρει το Ποτάμι. Προσθέτει δε, πως είχαν παρθεί πολλές αποφάσεις ερήμην του κόμματος και έτσι αποφάσισαν να αποχωρήσουν.