Σκάνδαλο στο παλάτι- Μέλος της βασιλικής οικογένειας κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

από Team MyPortal.gr
sms

Τι και αν ο σημερινός Earl of Strathmore, Simon Bowes-Lyon, λατρεύει την καλή ζωή, τα γρήγορα αυτοκίνητα, τις διακοπές μαζί με celebrities και το 2019 ανακηρύχθηκε ένας από τους πιο κατάλληλους εργένηδες του Ηνωμένου Βασιλείου από το Tatler; Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εναντίον καλεσμένης του. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα, κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης που φιλοξένησε στο κάστρο Γκλάμις, το παιδικό σπίτι της βασιλομήτωρος, μπήκε στο υπνοδωμάτιο μιας γυναίκας ενώ κοιμόταν και προσπάθησε επανειλημμένα να την αρπάξει – λέγοντάς της ότι θέλει να κάνουν σχέση. Λέγεται μάλιστα πως προσπάθησε να της σηκώσει το νυχτικό και όταν εκείνη αρνήθηκε να υποκύψει στις ορέξεις του, δε δίστασε να την χαρακτηρίσει «αγενή, κακιά και φρικτό άτομο». Μετά από αρκετές προσπάθειες και τη βοήθεια άλλων επισκεπτών, κατάφεραν να βγάλουν από το δωμάτιο τον Simon Bowes-Lyon… και εκείνος, μάταια, προσπάθησε να μπει ξανά.

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου ο Earl of Strathmore παραδέχτηκε τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση στην γυναίκα στο δικαστήριο του Νταντί και τώρα είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια για το αδίκημα. Για την ιστορία να πούμε πως παρά το ότι ο ξάδερφος της βασίλισσας πλήρωσε την εγγύηση που του καταβλήθηκε καταχωρήθηκε στο μητρώο παραβατών σεξ, με την ποινή του να αναμένεται να ανακοινωθεί στο μέλλον.

Πηγή: Must