Σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης

από Team MyPortal.gr
sms

Σήμερα το απόγευμα φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Το βράδυ θα παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κλάμπ Μπριζ, ενώ ιδιαίτερα φορτωμένο είναι το αυριανό του πρόγραμμα.

Αφού πέρασε από χίλια κύματα η συγκεκριμένη επίσκεψη τελικά ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να βρεθεί από σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Και αυτό γιατί τις τελευταίες εβδομάδες η συγκεκριμένη επίσκεψη αναβλήθηκε δύο φορές, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις κρατούσαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. ΚΙΝΑΛ στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα θα επισκεφθεί το δημαρχείο Καλαμαριάς όπου θα συναντηθεί με τη δήμαρχο Χρύσα Αράπογλου. Στη συνέχεια πραγματοποιήσει περιοδεία στον κεντρικό πεζόδρομο της περιοχής.

Επίσης θα επισκεφθεί τον δήμο Ευόσμου – Κορδελιού και συγκεκριμένα την κεντρική πλατεία. Είναι πιθανό να πραγματοποιήσει περιοδεία στην ευρύτερη περιοχή.

Επίσης στις προθέσεις του κ. Ανδρουλάκη είναι να κάνει και μία επίσκεψη σε κάποια κοινωνική δομή.

Αυτά το πρωί διότι το απόγευμα θα επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησε την επίσκεψη του δηλαδή την περιοχή της Τούμπας. Συγκεκριμένα θα παρακολουθήσει τους χαιρετισμούς και την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου, στον ιερό ναό Αγίου Θεράποντος, στην Κάτω Τούμπα. Εκεί θα έχει και την πρώτη του συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο.

ΣΤ.ΑΛ.