Σε εκλογικό κλοιό η Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη

από Team MyPortal.gr
sms

Στο επίκεντρο ενόψει ευρωεκλογών θα βρεθεί η Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες. Από την Πέμπτη και μέχρι τη Δευτέρα στη πόλη αναμένεται να βρεθούν αρκετοί πολιτικοί αρχηγοί, αλλά και ο πρωθυπουργός.

Την αρχή κάνει ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας που θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 16 Μαΐου και την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Την πρώτη ημέρα θα μιλήσει στις 20.00 σε συγκέντρωση στον Εύοσμο, στην πλατεία Ευόσμου και τη δεύτερη, στις 19.30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Τούμπα, στον εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κουτσούμπας το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να πραγματοποιήσει περιοδείες και σειρά επαφών.
Την Κυριακή ενδέχεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επισημοποιηθεί το πρόγραμμα του οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται στην πόλη την Κυριακή και τη Δευτέρα.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Δευτέρα 20 Μαΐου, καθώς θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στη γενική συνέλευση του ΣΕΒΕ.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ η 49η τακτική γενική του συνέλευση (επαναληπτική) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 17.00 και σε αυτήν αναμένεται να δώσει το παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής στις 19.00.

Εδώ γύρω πάντως θα βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης αφού αναμένεται να ξεκινήσει περιοδείες στη Βόρεια Ελλάδα. Αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα του από την Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή θα επισκεφθεί Γρεβενά, Φλώρινα, Πέλλα και Ημαθία.

ΣΤ.ΑΛ.