Ρένα Κουβελιώτη: Το πρώτο μήνυμα μετά την επίθεση: «Με κολάρο ή μη η έρευνα θα συνεχιστεί»

από Team MyPortal.gr
sms

Μετά την επίθεση που δέχτηκε η Ρένα Κουβελιώτη και την επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, η δημοσιογράφος του Alpha έστειλε το πρώτο δημόσιο μήνυμά της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Ρένα Κουβελιώτη ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και είπε πως με κολάρο ή μη η έρευνά της θα συνεχιστεί.

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Είμαι αρκετά καλά ώστε να σας διαβεβαιώσω πως η έρευνα θα συνεχιστεί με κολάρο ή μη», έγραψε χαρακτηριστικά

kouvelioti.jpg

H ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί με ανησυχία την εξέλιξη της υγείας της συναδέλφου Ρένας Κουβελιώτη, μετά την επίθεση που δέχθηκε, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

jpg-(5).jpg

Για μία ακόμα φορά το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι, η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει. Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της συναδέλφου σε όλες τις ενέργειές της.