Πρωτοβουλία Ανδρέα Ανδρεάδη για τη στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων

από Team MyPortal.gr
sms

Να που οι Ελληνες επιχειρηματίες βγαίνουν μπροστά και αναλαμβάνουν κοινωνικές αλλά και εθνικές πρωτοβουλίες. Μια τέτοια πολύ σημαντική ενέργεια ξεκίνησε ο Θεσσαλονικιός επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ και διευθύνων σύμβουλος της Sani/Ikos Ανδρέας Ανδρεάδης.

Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει μετά τη συντριβή του μοιραίου Mirage 2000-5 που στοίχισε τη ζωή στον Γιώργο Μπαλταδώρο, αναφορικά με τις ελλείψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και την καταπόνηση που υφίστανται το τελευταίο διάστημα οι Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, ο κ. Ανδρεάδης ξεκινά μια προσπάθεια για να κινητοποιήσει τους εύπορους Έλληνες και ιδρύματα. Στόχος εντός του έτους να συγκεντρωθεί το ποσό του 1 δισ. ευρώ για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Τώρα η κατάλληλη στιγμή: Προσπάθεια συγκέντρωσης εντός του έτους 1 δισ. € για ενίσχυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων από όλους τους εύπορους Έλληνες πατριώτες και ιδρύματα στη χώρα και στο εξωτερικό. Θα συμμετάσχουμε πολλοί, αρκεί να υπάρξει υπερκομματική συνεννόηση με σχέδιο και διαφάνεια» έγραψε στο Twitter ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ.

Μάλιστα ήδη ακούστηκαν και τα πρώτα θετικά σχόλια, ενώ καταγράφηκε η απόλυτη στήριξη στην πρωτοβουλία.

Για να δούμε αν και η συνέχεια θα είναι αντίστοιχη…