Πιθανή «συνάντηση» Μητσοτάκη – Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη

από Team MyPortal.gr
sms

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο Κυριάκος Μητσοτάκης και Στέφανος Κασσελάκης να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα στις 20 Μάιου.

Ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 20 Μαΐου, καθώς θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στη γενική συνέλευση του ΣΕΒΕ.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ η 49η τακτική γενική του συνέλευση (επαναληπτική) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 17.00 και σε αυτήν αναμένεται να δώσει το παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής στις 19.00.

Την ίδια ημέρα ενδέχεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης.

Τρεις οργανώσεις μελών, άνω κέντρου, κάτω κέντρου και Τριανδρίας προγραμματίζουν εκδήλωση που αφορά την υγεία. Στην εκδήλωση αυτή ομιλητής αναμένεται να είναι ο αναπληρωτής τομεάρχης υγείας και βουλευτής Κιλκίς Πέτρος Παππάς.

Η εκδήλωση αυτή πάντως δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι που προφανώς θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του my portal στην εκδήλωση αυτή είναι πιθανό να βρεθεί και ο Στέφανος Κασσελάκης με ταξίδι – «εξπρές».

Όπως και να έχει, αν τελικά οι δύο πολιτικοί αρχηγοί βρεθούν την ίδια ημέρα στη Θεσσαλονίκη, θα έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον.

 

ΣΤ.ΑΛ.