Ποιον “γαλάζιο” δήμαρχο διέγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

από Team MyPortal.gr
sms

Έκτος Ν.Δ. έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης “γαλάζιο” δήμαρχο, με αφορμή σημερινές του αναφορές για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει λόγο για «ακροδεξιό παραλήρημα», τονίζοντας πως «οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη».

Παράλληλα, πριν ανακοινωθεί η αποπομπή του κ. Καμπόσου, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία».

«Μετά το σημερινό βίντεο, θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη σε αυτές τις χυδαιότητες ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας την ομηρία του από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ;», υπογράμμιζε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.