Παραιτήθηκαν δύο ειδικοί σύμβουλοι στο δήμο Δέλτα

από Team MyPortal.gr
sms

Δύο ειδικοί σύμβουλοι του δήμου Δέλτα υπέβαλαν τον τελευταίο μήνα τις παραιτήσεις τους. Και οι δύο ευχαρίστησαν δημόσια τον δήμαρχο Μίμη Φωτόπουλο για την ευκαιρία που τους δόθηκε να εργαστούν στο πλευρό του, αφήνοντας ωστόσο αιχμές για την αποχώρησή τους.

Πριν περίπου ένα μήνα είχε αποχωρήσει από τον δήμο Δέλτα και ο ειδικός σύμβουλος Πασχάλης Σιάκκας, ο οποίος ήταν αποσπασμένος στο γραφείο του δημάρχου από το ΙΚΑ Ιωνίας. Ο κ. Σιάκκας ο οποίος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του δημάρχου επέλεξε να επιστρέψει στην θέση του μετά από τρία χρόνια θητείας στο πλευρό του Μ. Φωτόπουλου. «Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από τότε που με χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του εκλεγμένου Δημάρχου μας Δήμου Δέλτα, να τον βοηθήσω από τη θέση του ειδικού συμβούλου αποσπαζόμενος στο γραφείο του. Σκοπός μου πάντα είναι να βοηθώ, όσο μπορώ, τον τόπο μου και τους ανθρώπους του», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Σιάκκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook υποστηρίζοντας ωστόσο ότι επιστρέφει με χαρά στην εργασία του στο Ι.Κ.Α. Ιωνίας αφήνοντας αιχμές για την επιλογή του αυτή. «Ο κύκλος έκλεισε και πλέον γεμάτος από εμπειρίες, περισσότερη σοφία και με μάτια ανοιχτά επιστρέφω με χαρά στην εργασία μου στο Ι.Κ.Α. Ιωνίας, εκεί όπου αντικειμενικά και πραγματικά μου επιτρέπεται να βοηθήσω τους συμπολίτες μου…», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Παρελθόν αποτελεί από τη θέση του άμισθου ειδικού συμβούλου στο πλευρό του δημάρχου και ο Αντώνης Αντωνιάδης. Ο κ. Αντωνιάδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ευχαρίστησε τον κ. Φωτόπουλο , για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, αναθέτοντας του τη θέση αυτή, τονίζοντας ότι μοναδικός του σκοπός, αναλαμβάνοντας την θέση του ειδικού συμβούλου, ήταν να βοηθήσει τον τόπο του και τους συνδημότες του, προσφέροντας τις υπηρεσίες του και την εμπειρία του.

Ο κ. Αντωνιάδης αφήνει αιχμές για τη σημερινή διοίκηση του δήμου καθώς, όπως αναφέρει, δεν έχει καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αξιοποιήσει τους ανθρώπινους και υλικούς πόρους που έχει στην διάθεση της. «Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να επιτευχθούν περισσότερα πράγματα, εάν υπήρχε ενδιαφέρον και η οργάνωση εκ μέρους της διοίκησης», σημειώνει χαρακτηριστικά δηλώνοντας ωστόσο παρών «στην προσπάθεια του τόπου να ξεφύγει από τον κύκλο της μιζέριας και της υπανάπτυξης στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια».