Παραιτήθηκε, πήγε σε άλλη παράταξη και ευχαρίστησε δημόσια τον πρώην!

από Team MyPortal.gr
sms

Ένα χρόνο πριν τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών ο πρώην δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, Δημήτρης Αραμπατζής ανακοίνωσε τη συστράτευσή του με τον σημερινό δήμαρχο, Κλεάνθη Μανδαλιανό. Ο κ. Αραμπατζής, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές είχε εκλεγεί με την παράταξη του κ. Ι. Καμαρινού, τον περασμένο Ιούλιο παραιτήθηκε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, καταδικάζοντας την επίθεση συγγενικού του προσώπου σε υπάλληλο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

 

Πριν λίγες ημέρες ο κ. Αραμπατζής, ο οποίος είναι βαφτισιμιός του κ. Μανδαλιανού και στενός συγγενής, αλλά και πολιτικός συνεργάτης του πρώην δημάρχου Ευόσμου και πρώην αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Χατζηβρέττα, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον σημερινό δήμαρχο αποχωρώντας από την παράταξη του κ. Καμαρινού.

 

Με νέα ανάρτησή του στα social media ο κ. Αραμπατζής ευχαριστεί τον κ. Καμαρινό «για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του» τονίζοντας ότι του έμαθε ότι η ενασχόληση με τα κοινά γίνεται με βάση την ανιδιοτέλεια και την προσφορά.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Αραμπατζή:

«Μετά από ένα άσχημο ψυχολογικό 4μηνο από την παραίτηση μου από την θέση του δημοτικού συμβούλου Κορδελιού Ευόσμου νομίζω πως είναι η κατάλληλη ώρα να ευχαριστήσω τον κ. Ιωάννη Καμαρινό για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του στις απερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ήταν μεγάλη χαρά για μένα να συμμετέχω σε έναν συνδυασμό με ανθρώπους που είχαμε κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς. Επίσης θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα αυτά που προσέφερε στο τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα από τα διάφορα πόστα που είχε αναλάβει και που μου έμαθε ότι ενασχόληση με τα κοινά γίνεται με βάση την ανιδιοτέλεια και την προσφορά. Τέλος τον ευχαριστώ για την έμπρακτη φιλία του όλα αυτά τα 20 χρόνια της γνωριμίας μας».