Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. «συνάντησε» μία αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών…

από Team MyPortal.gr
sms

Τι κοινό μπορεί να έχει ένα πολιτικό κόμμα με μία αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών; Καμία είναι η προφανής απάντηση. Και πράγματι κάπως έτσι ήταν μέχρι την προεκλογική περίοδο που διανύουμε. Διότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρέθηκε κάτι κοινό μεταξύ τους, έστω και αν είναι απίθανο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και ο πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης χρησιμοποιούν ως κεντρικό προεκλογικό σύνθημα το «καλύτερη ζωή». Το βλέπουμε στα προεκλογικά φυλλάδια του κόμματος, στις αφίσες, στις διαφημίσεις και φυσικά ακούμε τον Στέφανο Κασσελάκη να το αναφέρει σε κάθε ομιλία, αφού γύρω από αυτό έχει «χτίσει» την προεκλογική του καμπάνια.

Ωστόσο το ίδιο σύνθημα, δηλαδή το «καλύτερη ζωή», χρησιμοποιεί και μία αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στις διαφημίσεις της και φυσικά στα καταστήματα της.

Όχι η … αλυσίδα δεν κατεβαίνει υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., ούτε αποτελεί φυσική συνέχεια του. Επίσης φανταζόμαστε πως δεν θα κατηγορηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για ροζ διαφήμιση. Πιο δυσαρεστημένη πάντως θα πρέπει να θεωρείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς το «καλύτερη ζωή» θα της ταίριαζε γάντι, αφού συνηθίζει τα λογοπαίγνια με το όνομα της.

ΣΤ. ΑΛ.