Οι θεσσαλονικείς δήμαρχοι στο ψηφοδέλτιο Κυρίζογλου

από Team MyPortal.gr
sms

Το ψηφοδέλτιο ως επικεφαλής του οποίου θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στην προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου. Μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο του κορυφαίου συλλογικού οργάνου της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης διεκδικούν, συμμετέχοντας στην παράταξη του Λάζαρου Κυρίζογλου, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και η δήμαρχος Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου. Μάλιστα, η κυρία Ανδρεάδου είναι η μοναδική γυναίκα δήμαρχος που ανακοινώθηκε –τουλάχιστον μέχρι στιγμής- ως υποψήφια για το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

Αύριο κλείνουν οι διαδικασίες για τον Δούκα Την προεδρία της ΚΕΔΕ απέναντι στον Λάζαρο Κυρίζογλου, που εμφανίζεται ως φαβορί για επανεκλογή, θα διεκδικήσει ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. Σε ό,τι αφορά την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης από το ψηφοδέλτιο του κ. Δούκα δεν θα μπορούσε να λείψει ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, που είναι και ο μακροβιότερος δήμαρχος στη χώρα.

Ο κ. Δανιηλίδης σκοπεύει να απευθυνθεί με προσωπική επιστολή αρχών και προτάσεων σε όλους τους εκλέκτορες, ζητώντας τη στήριξή τους. Η αυριανή ημέρα, πάντως, θα σηματοδοτήσει εξελίξεις για την παράταξη του Χάρη Δούκα, καθώς εκπνέει η προθεσμία που ετέθη για όσους επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στον συνδυασμό, εν όψει των εκλογών της 2ας Μαρτίου.